2012. augusztus 3., péntek

Szivárványhíd


Szivárványhíd

Szivárványhídnak nevezzük mi, amikor tudatos elmével ráhangolódtok egy galaktikus minta fényszövedékére. A fényszövedékek tárolnak olyan információkat, melyre szükségetek van a fejlődésetek továbblépése szempontjából. Ezekben a fényszálakban beintegrált információt találtok az egyedek fejlődéséről kozmikus háló szinten. Erre azért van szükségetek, hogy megismerjétek a múltatokat interdimenzionális szemszögből, a globális univerzum szintjén. Aki nem ismeri a múltját , nem nyithat ajtót a jövőre. A galaktikus fényminták leképződésére egy módon nyithattok kaput elmétekben. Fel kell vennetek egy fényszövedékekből álló állapotot. Egyesülnötök kell magával a fény magjával. Hogy ezt megtehessétek, magas rezgésszinten kell tevékenykednetek. 
A mintákat mi összegyűjtöttük egy komplex tároló rendszerben. A rendszerre való hangolódásotok az elkövetkezendő időkben fogjuk aktiválni mindazoknál, kik készen állnak hivatásuk betöltésére.  Elkezdjük kiépíteni a hidat tudatotok és e tároló rendszer között. Megnyitjuk nektek a letárolt információk galaktikus könyvtárát. Mindezt miért tesszük, és miért éppen most? Most jött el az idő, hogy elkezdjetek felkészülni Gaia 5. dimenzióba emelkedésére. Vele együtt a ti tudatszintetek is növekedésnek indul. Ehhez szükségetek van a történelmi múltatok ismeretére, az őseitek naggyá válásának és bukásának történetére, hogy ne kövessétek el újra az ő hibáikat. A naggyá válás beköszöntekor tör elő ezernyi buktató. Az ego harcba száll a csendes elmével és uralkodni vágyik a szellem és az anyag felett. Ne feledjétek, őseitek is ebbe buktak bele. 
Valaha a földön kristálymezők voltak és az emberek és Kristályok szimbiózisban éltek. Egy, közös emelkedett tudatszinten, a kölcsönös segítség és fejlődés alapvető vágyával. A felső létezés tudatszintjének emelkedett állapotában. Aztán az emberek elkezdték hatalmasabbnak érezni magukat segítőiknél, elkezdték a kristályok energiáit önös érdekeik szolgálatába állítni. Amikor ez megtörtént a Kristályok Őrzői megpróbálták felvenni a harcot, és megvédeni a kristályok tiszta identitását.  Hosszú ideig tartott a harc, az Őrzők mindent megtettek, de egyre kevesebben voltak, akik tiszta identitással rendelkeztek.
 Utolsó elkeseredett tettük, a Kristályok föld alá süllyesztése volt. Sokan az életüket adták ekkor. Nagy energiák csaptak össze, ami végül a szennyezett, egységtől az önös érdek felé elfordulás büszke győzelmét hirdette. A maroknyi Őrző biztonságba rejtve a Kristályok tudatát, esküt tett a visszatérésre, felvállalta a hálás feladatot, hogy ha eljő az idő újra aktiválja a Kristályok tiszta tudat kódjait, és újra az emberiség szolgálatába álltja tudásukat. Most ezt a korszakot élitek. Sok Őrző újra jelen van köztetek, ébreszti és gyógyítja a Kristály családokat, hogy tudásukkal segítve újra a régi egyetemleges tudás legyen uralkodó a Földön. Az elkövetkezendő időkben sok munka vár rátok. Kezdjétek meg a kristályokkal való összehangolódást, fogadjátok nyitott elmével tiszta identitásukat, segítsetek Nekik újra tapasztalni és tanulni, cserébe Ők is tanítanak benneteket. Kezdjétek meg újra a szimbiózis kiépítését tiszta tudattal, a Teljesség Fényének elkötelezve magatokat.

2010. 02. 17. Kyra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése