2012. augusztus 3., péntek

ALCYONE - Februári energiák


Februári energiák

A nehezén már túl vagytok, kezdődhet a megújulás. Az elmúlt hetek sokatok számára nehéz volt, jól tudjuk. Előjöttek elfeledettnek hitt fájdalmak, amiket mélyen őriztetek, de ahhoz, hogy el tudjátok engedni, szembesülnötök kellett vele. Az új energiákat csak tiszta szervezet képes befogadni. Ebben a hónapban új fényszálak bekötését kezdjük meg, hogy le tudjátok horgonyozni tiszta testre és szellemre lesz szükségetek. Az új fényszálak bekötésével elősegítjük egy magasabb dimenzióba lépésetek felkészülését. Nem győzzük hangsúlyozni a tiszta tudat fontosságát. nem keveredhetnek negatív érzelmek a fénnyel, mert megakadályozzák a beépülést. Ez a ti növekedéseseteket szolgálja. Az elkövetkezendő időkben több ilyen fényszál aktiválódik testetekben melynek a célja a magasabb dimenziók energiaáramának befogadása. Legyetek nyitottak, befogadók az új energiákra, mert ezzel segítitek elő a Föld és önmagatok fejlődését, magasabb dimenzióba való emelkedését.

Gyakorlat:

2010.02.14.
Lásd, vagy érezd maga körül az univerzumból érkező lüktető fényszálakat. Belépnek az energetikai meződbe, kijavítva, újraalkotva azt, majd folyamatosan haladnak fizikai tested felé. Érezheted sejtjeidben, ahogy átjárják testedet, majd összeállva egy fényspirált alkotva belép gerincedbe, és ott szétárad. Földeld le az új energiákat.
(csak akkor kezdj bele, ha tested, szellemed megtisztítottad a felgyülemlett, előtérbe került fájdalmaktól, keserűségektől)

Plejád tanítók

2010-01-30 Kyra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése