2012. augusztus 3., péntek

ALCYONE - A Ptah csoport a szeretetről és megbocsájtásról


A Ptah csoport a szeretetről és megbocsájtásról

Mi, a Ptah csoport az érzelmi energiátok kezelésében nyújtunk Nektek segítséget.
Az elfojtott indulatok, sérelmek felszínre kerülése többeteknek súlyos probléma. Nem tudjátok kezelni, nem meritek felszínre hozni, mert azt hiszitek, ártotok vele másoknak. Pedig higgyétek el a legjobban önmagatoknak ártotok vele. A problémák szőnyeg alá söprése még nagyobb bajt tud okozni, mintha szembenéztek velük. Nem lehet tiszta elmétek és szívetek, míg a harag, a megbántottság érzelmi béklyóiban vergődtök.

Nyisd meg hát szívedet és elmédet, vedd elő mindazt az érzelmi mintát, melyek bántanak. Sérelmeid, problémáid vedd elő a szőnyeg alól, szép lassan, egyenként hozd csak felszínre őket. Hagyd, hogy az érzelmek elárasszanak. Minden történetnek két oldala van. Állíts a prizmán, nézd egy kívülálló szemével. Másképp látod, ugye?! Gondolkozz el azon, vajon az adott történetben mi bántott téged.  Nézz szembe, beszélgess el önmagaddal. Most csak magaddal vagy, hát légy őszinte önmagadhoz! Szellemi tisztaságodhoz hozzá tartozik az őszinteség. Elképzelhető, hogy felfedezel, olyan hibákat, melyeket te követtél el. Nincs semmi baj! Ne bántsd magad miatta! Fontos, hogy valóban őszinte légy!  De a legfontosabb, hogy meg tudj bocsájtani másoknak és Önmagadnak! Amíg szíved és elméd haraggal, bűnbánattal és vádaskodással, önvádaskodással van teli, a szeretetnek mennyi férőhelye lesz? Pedig szíved a szeretet otthona, akkor érzi jól magát, ha szeretettel van tele! A szeretet = FÉNY!
Dobj hát ki minden negatív érzelmet, mi szívedet nyomja, engedd el félelmeidet (fél-elme?!), aggodalmaidat, ezzel nem segítesz senkin. Ne félelemmel, aggódón szeress! Szeress örömmel, odaadón, kiáradón! A Fény áradjon szeretetedből, s akkor Fény árad Belőled is!

Egy rövid gyakorlat:
Ülj le, lazítsd el magad, lélegezz mélyen. Vedd elő az éppen legnyomasztóbb problémádat. Figyelj légzésedre, mélyen áramoltasd a levegőt. Képzelj magad elé egy gömböt. Belégzéskor szívd magadba orrodon keresztül a fényt, kilégzéskor (szádon át) töltsd meg a gömböt a problémáddal. Addig ismételd, míg minden rossz érzés át nem került a gömbbe. Ha megtelt a gömb, és benned már csak fény ragyog, csak fújj rá, és lásd, ahogy átváltozik a gömböd is arany fénnyé. Most fújj rá még egyszer, és lásd, ahogy elszáll, ki az univerzumba. Érezd a megkönnyebbülést, érezd testedben, szívedben áramlani a tiszta arany fényt, a szeretet üzenetét. Pihenj meg ebben a békés, áldott pillanatban.

2010. 02. 06. Kyra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése