2012. augusztus 3., péntek

ASHTAR - 2010-03-14


Kedves Gyermekek!

Azért szólok ma hozzátok, mert elérkezettnek látjuk az időt, hogy lélekben útra keljetek egy magasabb dimenzió felé. Elkezdjétek megtapasztalni létezésetek valódi élményét. Ehhez nem kell mást tennetek, mint naponta integrálni magatokba felsőbb létezéseteket. Integráljátok felsőbb éneteket, felsőbbrendű éneteket. A napi gyakorlásra azért van szükségetek, hogy a lehető legmélyebben magatokba tudjátok fogadni felsőbb identitásotokat. Tudásotok a múltról, jelenről, és jövőről mind meg van bennetek, de felsőbb létezésetek segítségére van szükségetek, hogy újból előhívjátok emlékezetetekből. A hit és elkötelezettség nélküli tudás, mára múlté. Az igaz tudású fejlődés a hitre épül. A hit az alapja létezéseteknek, és továbbhaladásotoknak.

A társadalom fejlődése közben a nyerészkedési vágy, és konvenciók miatt kettéválasztották az egységet. Hogyan lehetne a tudományt fejleszteni és megérteni a hit nélkül? Sorra kerülnek elő megcáfolhatatlan bizonyítékok múltatokkal kapcsolatban, és még így is tagadják, és eltusolnák létezésüket. Ezek nem üres frázisok, de azzá tették évszázadok alatt a dogmatikus nézeteket valló vallási vezetők. A tudománynak és vallásnak karöltve kell járnia, mert különben nem fogjátok megérteni az Egészet. Le kellene végre rakni a dogmákat, és beengedni a vallásba a tudományt, a tudomány és történelem valós datálásához pedig a hitet! Nyissátok meg elméteket az emlékezésnek, még ha nem is mindig tudjátok elfogadni az igazságot. Annyi mindent hallgatnak el előletek, hirdetnek hamis történelmet, hátráltatva valódi múltatok, valódi létezésetek megértését! Ne az egyházukat féltő vezetők legyenek hitetek alapjai.

Mindőtökben megvan az emlékezés képessége. Emlékezzetek magatok a teremtés csodájára, emlékezzetek magatok Jézus csodás cselekedeteire, melyekkel a saját hitetek megélésére szólított benneteket! Emlékezzetek, drága gyermekek, szabadítsátok fel sejtjeitekben az emlékezés lényét. Nyíljatok meg a tudás és bölcsesség befogadására!

Szeretetteljes üdvözlettel: Ashtar
 2010-03-14 Kyra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése