2012. augusztus 3., péntek

a Plejádok válaszolnak


a Plejádok válaszolnak:

-kérlek meséljetek rólunk , és fejlődésünkről

(megjegyzés: A jelenlegi fizikai síkon 2 DNS szála van az embereknek. Fontos, hogy a 3. szálat elkezdjük aktiválni, ezt úgy érhetjük el, ha megnyitjuk magunkat a Fénynek. Jelenlegi korunkban már vannak gyermekek, akik kimutathatóan 3 szálú DNS-sel jönnek a világra. Nekünk meg kell dolgoznunk érte! J A 3. szálat jelenleg éteri síkon tudjuk aktiválni, és folyamatos földeléssel és asszimilációval tudjuk -egyszer majd- leképezni fizikai síkra.)

-Mint tudjátok 12 szállal tervezték az emberiséget. Mikor a hódítók ideértek és átvették az uralmat felettetek lekapcsoltak 10 szálat és csak a legalapvetőbb szükségleteiteket kielégítő tudást hagyták meg nektek. Nem volt szükségük többre, így átvehették az irányítás elmétek felett. Az ő alapszükségletük a félelmen alapul, ők ezt a rezgést ismerik, ebből táplálkoznak, így tehát nektek sem volt szükségetek többre, hogy kiszolgáljátok az ő igényeiket és étvágyukat.

Az 1. szál garantálja a létfenntartásotokat, azt a tudást, hogy életben maradjatok.

a 2. szál az elmétekhez kapcsolódik egy alacsony frekvencián, amit jelenlegi gazdáitok még uralni és ellenőrizni  képesek. Ám de ebben a szálban van elraktározva a szabad akarat és a fény ismeretéhez vezető út is. A továbblépésetekhez, fejlődésetekhez szükséges kódok.

Évszázadokig igyekeztek félelemben tartani benneteket, hogy ne fedezzétek fel magatokban ennek a megismerésnek, felismerésnek a létét. Tudtotokon kívül több ezer éve folyik a harc a Föld visszaszerzése és újbóli Fényköztársasággá válása céljából. A Föld vízöntő-korba lépésének idején kezdett felszakadozni a sötétség burka, így lehetőségünk volt fényt juttatni bolygótokra, és aktiválni a bennetek rejlő fényt. Azóta folyamatos a fejlődésetek, egyre több ember képes megnyitni magában az ősi kódokat és emlékezni eredendő önvalójára. Mikor megnyitjátok szíveteket és elméteket a fénynek, aktiválódási folyamat kezdődik el bennetek, mely a 3. DNS-szálatok aktiválásához vezet. 
Ebben a fázisban kezdődik lényetek valós megnyilvánulása. Ráébredésetek önvalótokra, szerepetekre bolygótok sorsában, spirituális kiterjedésetek, kapcsolódásotok a Fény energetikai hálózatához. Folyamatosan felfedezitek magatokban a máshová tartozás bizsergető érzését. Izgalmas új kaland veszi kezdetét. Eltávolodtok a régi dogmáktól, szokásoktól, barátoktól. Nyitottá váltok egy új kezdet felé. Sokatok számára ez egy nehéz időszak, nehéz a megszokott életmódtól, barátoktól, sokak esetben a családotoktól megválni, úgy, hogy közben a valódi okot sokszor nem is látjátok, csak egy érzés él bennetek: idegen minden, nincs értelme annak, ami eddig a legfontosabbnak tűnt életetekben. Valóban, ez egy nagy változás, erős, bátor embert igényel, hogy új látásmódod felvállald, merj kiállni hited mellett. Oly sokszor keseredtetek már el, kerestétek helyeteket a világban, most eljött az ideje, hogy szembenézzetek önmagatokkal, felfedezzétek a bennetek rejlő képességeket, és megosszátok társaitokkal és a világgal! Legyetek bátrak, szívetekben erővel, hittel és szeretettel.  Mikor megtaláljátok önmagatokat, megtaláljátok helyetek a világban.

Egy kis gyakorlat:
Hunyd le a szemed, lélegezz, lazulj el. Most lásd, amit megnyílik koronacsakrád, és érezd, amint szikrázóan fehér fény kavarog körülötte. Most hozd lefelé a fényt magad körül, lásd, amint körbevesz, körülölel, kavarog körülötted a szikrázó fehér fény. Érzed, amint lüktet körülötted. Most szép lassan kezdd el beengedni a pólusaidon keresztül minden sejtedbe, érezd a pulzálásukat magadban! Érezd, amint minden sejtedet, szerveidet átjár a tiszta fehér szikrázó fény. Már magad is egy ragyogó, szikrázó fénylény vagy! Élvezd a Fényhez kapcsolódás édes érzését! Végezetül földeld le új ragyogó minőségedet!
Bármikor megismételheted ezt a gyakorlatot, minden esetben jelentősen megnövelheted vele rezgésszintedet, csatlakozhatsz a Fény állapotához.

Plejád tanítóim
2010. február 2. Kyra

1 megjegyzés: