2012. augusztus 3., péntek

ALCYONE - Szeretet. Harmónia. Egyensúly.



Szeretet. Harmónia. Egyensúly.  Ezek együttesen alkotják lényetek egészét. Ahhoz, hogy a belső szabadságot megéljétek harmóniát kell teremtenek önmagatokban, és környezetetekben.


Az ősi kapcsolódás lényetek egészével, beindítja a kívánt változást.
Amikor tudatosan a teremtésre összpontosítotok, összekapcsolódtok lényetek eredendő egészével. Ahhoz, hogy ezt az állapotot fenntartsátok egész nap a teremtés állapotában kell léteznetek, és ez nem egyszerű számotokra. Nézzük mi is a teremtés. Az első lépés, hogy elfogadd a Teremtőt. A második, hogy elfogadd, hogy te teremtettél a Teremtőből, tehát te is teremtő vagy, hisz a Teremető egy darabja vagy. Ha úgy tetszik hús a húsából, vér a véréből. Akkor mi a különbség köztetek?  Miért gondolod, hogy mint szeretett gyermekét, téged kevesebb hatalommal ruházott fel? Miért gondolod, hogy azért vagy itt a földön, hogy nyomorogj, hogy valamiben is hiányt szenvedj? Akarhatja, kívánhatja –e egy szülő ezt a gyermekének? Ugye, nem! Akkor hát miért gondolod, hogy neked nincs meg a hatalmad ahhoz, hogy megteremtsd magadnak a szebb és boldogabb jövőt? Nem hogy hatalmadban áll, de kötelességed is, hogy boldogságban élj.

Minden, mit mentális szinten teremtettél eddig, létezik! Hogy miért nem látod? Mert akadályozod az életedbe lépését. A Teremtő gyermeke vagy, s ha Atyád a Teremtő, te miért gondolod kevesebbnek magad? Ne a tudatoddal fogadd el a létezését, hanem a szíveddel. Érezd, válj eggyé az érzéssel.  Tudd, hogy létezésed nem véletlenszerű. A te akaratod által, a te saját választásod által éled jelen életciklusodat. Már a leszületésed is a te teremtésed! Igen, akkor még nem voltál korlátok közé szorítva, még nem mondták meg neked, hogy teremteni csak kétkezi munkával, és csakis fizikai szinten lehet. Írd át a korlátok közé szorító társadalmi ítéletet. Teremts szabadon! Teremteni csak a hit ereje képes. Hinned kell önmagadban. A magad csodálatos létében.  Hidd, hogy nem vagy egyedül. Hidd, hogy Ő mindig veled van, figyeli lépteid, tévútjaidtól óva intene, de nem teheti, hisz Ő adott neked szabad akaratot, mint legszentebb gyermekének. Elküldte Neked angyalait, hogy fogják a kezed, vigyázzanak rád, s ha kéred, segítsenek neked. De kérned neked kell! S hogy elfogadod, vagy nem, már csak rajtad áll. Mikor teremtetek valamit, az megteremtődik, de el kell hinnetek!

Sokszor hangsúlyozzuk a hitet. Különbséget kell tennetek a „tudom” és a „hiszem” között. Nem elég tudnotok, hinnetek kell, hogy az, amit kértek a tiétek. Hinnetek kell a Teremtőben. Hinnetek kell magatokban. Hinnetek kell, hogy a Teremtő gyermekei vagytok, s képességetek nem kevesebb, mint az övé. Nektek adta önmaga egy darabját, egy darabot saját lényéből, csak emlékeznetek kell rá, csak be kell engednetek a szívetekbe az érzést, hogy a Teremtő Él, s ha hited Él, a Teremtő benned Él!

Maat csoport
Kyra 2010-03-02

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése