2012. augusztus 3., péntek

ASHTAR 2010-07-06.


Üdvözöllek Benneteket!

Ismét kéréssel fordulunk felétek Drága Földi Testvéreink. Mint azt biztosan tudjátok már, hadban állunk néhány galaktikus testvérünkkel, kik visszautasították felkínált segítségünket a fejlődésükben. Nem nézhetjük tétlenül kizsákmányoló, elnyomó fajok élősködést más, általunk védett, és támogatott fajokkal szemben. Itt most a Föld elnyomásáról is beszélek. Az energetikai hálóba általuk beépített negatív, romboló, alacsony frekvenciára hangolt szálakról beszélek, melyek elszívják energiátokat. A Föld körüli energetikai burokba kerülve, szétáramolva szörnyű pusztításokat tud véghezvinni. Bizonyára ti is érzitek ennek a hatását, pl. kedélyingadozásotokban. Több energiára van most szükségetek ahhoz, hogy fenntartsátok a pozitív áramlást biológiai testetekben. Sajnálatos módon nem érte el a bolygó az eltervezett energetikai szintet, így ismételten felhívjuk a figyelmeteket a veszélyre. A veszélyre, mi abban rejlik, hogy megrekedtek a fejlődésben, és elmarad az energetikai felemelkedés. Arra kérünk benneteket, vegyétek komolyabban életcélotokat. Ne hagyjátok kisemmizni magatokat, ne hagyjátok visszavetni fejlődéseteket. A félelem és kétség csak táptalaja az alacsony rezgésnek. Ahol a legkisebb rést érzékeli energetikai hálótokban, ott meg is telepszik, és tovább fokozza, erősíti negatív gondolataitokat. Ez ellen csak tiszta tudattal védekezhettek. Legyetek tisztában azzal, hogy honnan jönnek a kétségek! Sok esetben kívülről érkező támadással van dolgotok. Ezért kérünk benneteket, emlékezzetek. Emlékezzetek, kik vagytok és milyen feladattal érkeztetek erre a csodálatos bolygóra!

Fény harcosai! Itt az ideje, hogy megnyíljatok és befogadjátok az ősbizalmat. Kapcsolódjatok lelketekhez, kérjetek emlékezést, útmutatást eredendő terveitekről, és cselekedjetek ennek megfelelően. Oly sok, de mégis oly kevés Fénymunkás dolgozik kitartóan, hát légy Te az egyik  felébredt harcos, hintsétek az ősbizalom, a szeretet és a fény tiszta magját az emberek szívébe. A Forrás, melyből születtetek és nem szüntetek meg kapcsolódni szeretetteli fényéhez, csak a tudatotok mi gátat szab szeretetteljes fényének. Hát nyissátok meg tudatosan a Forráshoz kapcsolódó csatornátokat. Had áramoljon testetekbe szeretetteljes tiszta fénye, had segítsen utatokon a tiszta fénye!

Oly rövid már az idő és még oly sok munka vár rátok, ne pazaroljátok hát negatív energiátok áramlásán élősködő lényekre. Segítsétek munkánkat, hisz értetek dolgozunk! Nem vagyunk mindenhatók. Kívülről harcolunk értetek, de a Ti feladatotok a Föld felemelése egy magasabb dimenzióba. Hát kérünk benneteket, ne hagyjatok magunkra a harcban! Segítsétek munkánkat, építsétek velünk újjá a széthulló mátrixot tudatosságotokkal, szeretetetekkel, hitetekkel, bizalmatokkal.

A Fény lobogjon szívetekben!

Tiszteletteljes köszönettel: Ashtar
2010. 07. 06. Kyra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése